[ad_1]
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی بانک پاسارگاد، مدرسه تابستانی (Summer School) به همت «توسعه پژوهشهای پیشرفته تهران» در دانشگاه خاتم، در روزهای دوشنبه و سهشنبه، ۹ و ۱۰ مرداد ماه، با موضوع تجارت بینالملل برگزار شد.
بر اساس این خبر، امسال ۳مدرسه تابستانی با موضوعات تجارت بینالملل (در رشته اقتصاد)، وارسی سامانههای همرَوَند (در رشته کامپیوتر) و اقتصاد انرژی در مردادماه و شهریورماه سال ۱۳۹۶ در دانشگاه خاتم برگزار میشود. همانند سال گذشته، این مدارس تابستانی توسط استادان بنام دانشگاههای معتبر، نظیر استنفورد، کمبریج، MIT، Geneva، Indiana، Libre de Bruxells و... ارائه میشود.
در مراسم افتتاحیه مدرسه تابستانی تجارت بین الملل، دکتر مجید قاسمی، رئیس دانشگاه خاتم ضمن ابراز خرسندی نسبت به اشتیاق فراوان جوانان به علمآموزی، اظهار کرد: این مدرسه آغازگر فعالیتهای موسسه «توسعه پژوهشهای پیشرفته تهران» بمثابه جزیرهای کیفی و در تراز جهانی در بطن دانشگاه خاتم است.
وی افزود: دانشگاه خاتم مصمم است با اتکا به نخبگان ایرانی در سراسر جهان و در قالب موسسه «توسعه پژوهشهای پیشرفته تهران» در حرکتی پر شتاب و در عین حال مستمر، از برترین دانشگاههای منطقه فراتر رفته و به جمع برترینهای جهانی بپیوندد.
مدیرعامل بانک پاسارگاد اضافه کرد: این جلسه با هدف سازماندهی آینده کشور شکل گرفته و در نظر داریم که با بهرهمندی از حضور دانشمندان و اندیشمندان برجسته داخل و خارج کشور، هاب علمی منطقه باشیم. ما از طریق دانشجویان نخبه ایرانی که استعداد ایرانی را در جهان به اثبات رساندهاند، در این مسیر گامهای استواری برداشتهایم.
وی در خصوص موضوع «تجارت بینالملل» به عنوان اولین دورهی مدرسهی تابستانی در سال ۱۳۹۶، گفت: تجارت بینالملل در نیم قرن اخیر رشد فزایندهای را تجربه کرده و در حالی که حجم تولیدات اقتصادی در سه دهه اخیر دو برابر شده است، حجم مبادلات بین المللی بیش از چهار برابر شده است.
قاسمی همچنین گفت: زنجیره تولید جهانی بیش از پیش در هم تنیده و پیچیده شده است و معاهدات، توافقات و سازمانهای تجاری بین المللی نقش پررنگی در مناسبات تجارت جهانی دارند. امیدواریم که با تمرکز روی بخش تجارت بینالملل، ضعفهایمان در این بخش را رفع کنیم و انشاءالله بتوانیم با بهره بردن از مباحث این حوزه راهگشای کشور باشیم.
در ادامه دکتر فاطمه داداشیان، مدیرکل دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم، ضمن اشاره به آموزش به عنوان بستر توسعه پایدار، گفت: خوشحالیم بخش خصوصی وارد میدان شده و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی همراه با دولت گام برداشتهاست.
وی افزود: بخش خصوصی میتواند راحتتر در فضای بینالملل حرکت کند و جوانان ما امروز مایل به همکاری با بخش داخلی هستند. دانشگاه خاتم فضایی را برای انتقال تجربیات فراهمکرده است و جوانان میتوانند سفیران خوبی برای این موضوع باشند.
گفتنیاست در سال گذشته، مدرسه تابستانی با حضور ۱۹ نفر از استادان مطرح در دانشگاههای معتبر جهان مانند دانشگاه تهران، Stanford، LSE، Oxford، MIT، Emory، Arizona، Imperial College London، Uppsala University، University of Illinois و ... همچنین نهادهای معتبر مانند Bank of America و ... در سه دوره طراحی بازار، سیستمهای سایبری– فیزیکی و اقصاد دادههای بزرگ برای دانشجویان برگزار شده بود.
[ad_2]
منبع لینک by [author_name]