[ad_1]
خبرگزاري آريا - در مورد خبر ادعايي وقوع انفجار تروريستي در روز يازدهم محرم در بحرين بايد پرسيد پشت پرده اين خبر چيست و انتشار آن به نفع چه کسي است؟
به گزارش خبرگزاري مهر، درخصوص خبر مخابره شده توسط وزارت کشور بحرين مبني بر انفجاري تروريستي اي که به مجروحيت پنج پليس انجاميده است ذکر چند نکته ضروري است.
خبر ادعايي وزارت کشور بحرين از اين قرار است: «انفجار تروريستي منجر به مجروحيت سطحي پنج نفر از نيروهاي پليس شد که در حال تامين امنيت مراسم عزاداري در منطقه الديه بودند».
نکته قابل توجه اينکه زمان انتشار اين توييت هم تقريبا دو ساعت پس از سرکوب حرکت جوانان بسوي ميدان اللولوء است.
در اين خصوص بايد پرسيد: پشت پرده انفجار تروريستي ادعايي در روز يازدهم محرم و در طي مراسم عزاداري منطقه الديه (دِه) بحرين چيست؟ اين خبر به نفع کيست؟
با کنار هم گذاشتن قطعات پازلي که نظام آل خليفه طي دهه محرم امسال در جلوي چشمان ما قرار داده است به راحتي مي توان به چيستي خبر ادعايي پي برد:
نيروهاي امنيتي، لباس شخصي ها و مزدوران نظام حتي پيش از آغاز ماه محرم اقدام به تخريب نمادهاي محرمي در بسياري از مناطق بحرين نمودند.
بسياري از مسوولين حسينيه ها، مداحان و خطيبان پيش از آغاز مراسمها و در طول دهه احضار، تهديد و يا بازداشت شدند.
رژيم در روز هشتم محرم اقدام به توقيف مسجد الخواجه منامه که محل اقامه نماز شب عاشورا و قرائت خطبه عاشورا بود نموده و متوليان آن را تهديد کرد که حق بازگشايي و استفاده از امکانات آن را ندارند.
فيلمها و تصاوير بسياري از اين اقدامات تجاوزگرانه رسمي نظام، در گيري آنان با اهالي مناطق و توسل آنها به گاز اشک آور و اسلحه ساچمه اي در مقابله با مردم در طول دهه محرم به طور وسيع نشر شد که تا روز يازدهم محرم نيز ادامه داشت.
انعکاس اين اخبار رژيم آل خليفه را متهم به اعمال سياست تبعيض گرايانه در قبال اکثريت شيعه بحرين و نقض آشکار آزادي هاي ديني و عقيدتي نموده است.
مردم بحرين در حرکتي تاريخي در شب عاشورا با حمل تصاوير آيت الله عيسي قاسم در منامه و اطراف مسجد الخواجه تجمع نموده در خيابان نماز جماعت اقامه کردند و به طرق مختلف خطبه عاشورا را که شيخ حسين الديهي معاون دبيرکل جنعيت الوفاق از خارج از بحرين قرائت مي کرد در سراسر منامه بطور مستقيم پخش نمودند.
همچنين مردم شعارهايي به حمايت از آيت الله عيسي قاسم سر داده و سپس دسته عزاداري علما بطور منسجم و با همراهي پرشور مردم در منامه حرکت نمود.
صبح عاشورا نيروهاي امنيتي منامه و تمامي مغازه ها و منازل و اماکن حوالي مسجد الخواجه و مسجد را به دقت تفتيش نمودند تا امکانات و منابع مردم براي پخش خطبه عاشورا را کشف نمايند.
اهالي منطقه الدراز ظهر عاشورا به طرف منزل آيت الله عيسي قاسم حرکت کرده و سعي به شکستن محاصره آن نمودند و با وجود مواجهه با سرکوب شديد نظاميان ايستادگي نموده و خود را تا نزديکي منزل ايشان رساندند.
غروب عاشورا علماي بحرين در بيانيه اي حرکت مردم را ستوده و آن را حماسه اي حسيني و پيام عاشوراي بحرين و نويد بخش روزهايي سراسر آمادگي در خط اصلاح حسيني خواندند.
همچنين علماي بحرين اعلام کردند تمامي تحرکات سياسي در بحرين را در راستاي نصرت به قضيه امام حسين ع و مبادي اسلامي مي دانند.
شب عاشورا فيلمي کوتاه و خبري مختصر در خصوص حضور سفير آمريکا بطور ناشناس در مراسمهاي منامه توسط شبکه هاي اجتماعي مخابره شد که کاربران و شخصيات هاي سياسي از دو بعد مختلف به آن واکنش نشان دادند، عده اي آن را مکاري و حيله رژيم براي آرام نشان دادن منامه براي سرپوش گذاشتن بر اقدامات تجاوزگرانه اش که تا آن روز منتشر شده بود خواندند، و عده اي هم تاکيد داشتند سفير آمريکا با چشمان خود ديد که شيعيان بحرين مسالم اند و هيچ عمل خرابکارانه اي در مجالس و مراسمهاي محرم صورت نمي گيرد.
باتوجه به اينکه طبق رسم ديرينه عزاداري مرکزي بحرين در روز يازدهم محرم در منطقه الديه(دِه) صورت مي گيرد و باتوجه به خطبه هاي حماسي اي که سالهاي پيش در اين مراسم توسط علما و في المثال شيخ علي سلمان القا شده است و با در نظر گرفتن نزديکي اين منطقه به ميدان اللولوه، از صبح روز يازدهم محرم (روز انفجار ادعايي) نيروهاي امنيتي بصورت گسترده در اطراف اين منطقه و ميدان اللولوه مستقر شده و منطقه را تحت کنترل داشتند.
عصر روز يازدهم جوانان پس از پايان مراسم عزاداري به طرف ميدان اللولوه حرکت کردند که به شدت توسط نيروهاي امنيتي سرکوب شده و مورد هدف گازهاي اشک آور و اسلحه ساچمه اي قرار گرفتند که به مجروحيت عده زيادي انجاميد.
تمامي اين موارد حکايت از آن مي کند که رژيم آل خليفه بايد طبيعتا از ماه محرم و بخصوص عاشورا واهمه داشته و خود را در اين ايام مورد خطر بيشتر و قوي تري ببيند که چه بسا به سرنگوني آن ولو در بلند مدت بيانجامد. چرا که به خوبي درک کرده است قيام امام حسين (ع) روشنگر راه و نيروي محرک شيعيان است که هرگز خاموش شدني نيست.
بديهي است که نظام به هر بهانه اي براي محدود کردن و نهايتا برچيدن اين دستگاه متوسل شود. چه بهانه اي بهتر از اتهام تروريسم و اعمال خرابکارانه. اتهامي که هم در عرصه بين المللي و هم داخلي براي آن دست آوردهايي دارد.
همچنين اين مطلب در عرصه بين المللي توجيهي بر اقدامات تجاوزگرانه نظام بوده و در داخل راه را براي سرکوب شديدتر و اعمال محدويت بيشتر بر شؤونات مذهبي شيعيان هموارتر مي کند.
[ad_2]
لینک منبع