[ad_1]
کلیک – پروفسور عمر یاغی استاد شیمی دانشگاه برکلی آمریکا، به پاس تلاش هایی که در حوزه زیست محیطی انجام داده است، جایزه جهانی علم آلبرت انیشتین را دریافت کرد.این دانشمند اردنی تبار پیش از این موادی با چارچوب های مستحکم کریستالی متخلخل فلزی – آلی و آلی – کووالانسی طراحی و ساخته بود که حوزه ای جدید در علم شیمی تحت عنوان “شیمی مشبک” پدید آورد. وی همچنین در سال ۲۰۱۵ جایزه مصطفی (ص) در حوزه فناوری نانو دریافت کرد. این جایزه یکی از برترین جوایز علمی و فناوری در جهان اسلام است که جوایز مختلفی به برندگان آن اعطا می شود.
جایزه جهانی علمی آلبرت انیشتین شامل انواع جوایز نقدی و غیر نقدی است که هدف آن ترویج فرهنگی، تقدیر و تشویق تحقیقات و پیشرفتهای علمی – تکنولوژیک افراد منتخب است. هدف از اهدای جوایز تغییرات مثبت در زندگی مردم و رفاه بشریت می باشد.
اقدامات پروفسور یاغی در آموزش محققان جدید و در حوزه زیست محیطی نه تنها خدمت به بشریت است بلکه مانند چراغی برای نسل های آینده می باشد. ایشان همچنین برای محققان جوان در بسیاری از کشور های جهان از جمله ژاپن، اردن، ویتنام، و کره موسساتی تحقیقاتی تاسیس کرده است.
پروفسور یاغی رییس سازمان علوم انرژی نانو کاولی و مدیر مرکز جهانی علوم در دانشگاه برکلی می باشد. دیگر جوایز این دانشمند عالی قدر جایزه انجمن سلطنتی شیمی انگلستان (۲۰۱۰)، جایزه آکادمی علوم ترکیه (۲۰۱۶)، جایزه یادبود اسپیرز انجمن سلطنتی شیمی انگلستان (۲۰۱۷) و جایزه مدال جان. سی بیلر (۲۰۱۷) می باشد.
[ad_2]
لینک منبع