[ad_1]
به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با روز عاشورای حسینی، آش دوغ نذری به وزن ۴.۵ تُن در شهرستان تالش طبخ و در بین عزاداران توزیع شد.
برای تهیه این آش نذری سه تُن دوغ ، ۵۰۰ کیلوگرم برنج نیم دانه، ۲۵۰ کیلوگرم سبزی، ۷۵۰ کیلوگرم حبوبات، تخم مرغ و کره با مجموع هزینه ۱۲ میلیون تومان استفاده شده است.
همه ساله در ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، مراسم عزاداری در شهرستان تالش با شور و حال خاصی برگزار می شود.
مراسم تشت گذاری این شهرستان با شماره ۶۸۵ در فهرست آثار معنوی کشور به ثبت رسیده است.
عکس تزئینی است
[ad_2]
منبع لینک by [author_name]