[ad_1]
حجتالاسلام علی دارابی در گفت و گو با خبرنگار مهر در اراک، اظهار داشت: در حال حاضر سه هزار و ۶۰۰ روحانی مستقر در سطح کشور فعالیت دارند و با هماهنگی حوزه های علمیه ظرفیتی به وجود آمده که این تعداد به ۱۴هزار نفر افزایش یابد.
وی افزود: زمانی که شبکه ای گسترده و هوشمند از روحانیون مستقر در سراسر کشور را دارا باشیم، اقدامات مطلوبی در زمینه فرهنگی و دینی به انجام خواهد رسید.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی کشور بیان کرد: همکاری، همراهی و پشتیبانی های مادی می تواند کمک کننده سازمان در راستای تحقق اهداف باشد، با وجود این حرکت فرهنگی و دینی سازمان تبلیغات اسلامی در نبود اعتبارات متوقف نمی شود و این حرکت مقدس در عرصه توسعه فرهنگ دینی به واسطه ظرفیت های مردمی و خیرین پیش می رود.
برگزاری نشست های مشترک سازمان تبلیغات با نمایندگان مجلس
حجتالاسلام دارابی خاطرنشان ساخت: یکی از اقداماتی که به انجام رسانده ایم برگزاری سلسله نشست های مشترک با نمایندگان مجلس شورای اسلامی بوده و امسال از مدیران کل ادارات استانی برای شرکت در این نشست ها دعوت به عمل آمد تا از نزدیک با گفت و گوهای کاربردی نسبت به تبیین وضعیت فرهنگی استان ها و رفع کمبودها و تقویت نقاط قوت اقدام کنیم.
وی تصریح کرد: همچنین چندین نشست با مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شده که آنها نیز دغدغه مندانه به رفع مشکلات علاقه نشان داده اند و وعده هایی در راستای یاری رساندن به سازمان تبلیغات عنوان شده است.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به لزوم برنامه ریزی برای ارتقای فعالیت های ادارات کل تبلیغات اسلامی در استان ها گفت: برای افزایش تاثیرگذاری برنامه ریزی های فرهنگی نیازمند شرکت مدیران مجموعه های استانی در نشست های تخصصی هستیم، امسال سلسله نشست هایی در این رابطه برگزار شد چراکه معتقدیم مدیران تبلیغات اسلامی باید با از آخرین دستاوردهای فرهنگی، پژوهشی و تحقیقاتی در این زمینه آشنا باشند.
مسئولان استانی تبلیغات اسلامی مسیر فرهنگی را رصد کنند
حجت الاسلام دارابی ادامه داد: مسئولان ادارات استانی و شهرستانی تبلیغات اسلامی باید بتوانند به صورت شفاف و با بصیرتی کامل مسیر فرهنگی را رصد کنند تا بتوانند هجمه های نرم دشمنان انقلاب اسلامی را بشناسند، از نقاط تهدید مطلع شوند و برنامه ریزی و اقدامات هوشمندانه در این ارتباط داشته باشند.
وی توضیح داد: جمع بندی این نشست ها در شورای جمع بندی و برنامه ریزی سازمان تبلیغات اسلامی به بحث و تحلیل گذاشته خواهد شد تا بتوانیم در سال ۹۷ خدمات فرهنگی بهتر و شایسته تری ارائه دهیم.
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی کشور افزود: فراهم سازی بانک اطلاعات دینی و فرهنگی که آخرین اطلاعات، تحلیل ها و فراتحلیل های فرهنگی را ارائه کند می تواند به مسئولان حوزه تبلیغات اسلامی کمک کند تا مستند به پژوهش های کاربردی در حوزه فرهنگی و دینی نقطه نظرات خود را بیان و برنامه ریزی کنند.
سازمان تبلیغات اسلامی امروزه از ظرفیت نخبگان کشور بهره مند است و جمعیت بانوان فرهیخته ما به عنوان یک کانون موثر در حوزه فعالیت های فرهنگی ویژه بانوان اقدامات بسیار خوب و قابل اجرائی را طراحی کرده اند و امیدواریم که این سلسله نشست ها کمک کنند تا اقداماتی فاخر ارائه دهیم.
[ad_2]
منبع لینک by [author_name]