[ad_1]
خبرگزاري آريا - خرم آباد - ايرنا - استفاده از محصولات توليد شده در داخل استان فرصتي مناسب جهت معرفي و عرضه محصولات داخلي استان بوده و مي تواند توسعه و رشد صادرات را در لرستان بدنبال داشته باشد.
به گزارش ايرنا، با وجود ظرفيت هاي بالا و نيروي کار فعال در لرستان در صورتي مي توان در رونق اقتصادي استان سهم داشت که مديران دستگاه هاي اجرايي و مردم از توليدات واحدهاي صنعتي استان بيشتر استفاده کنند.
فعال بودن واحدهاي توليدي وعرضه محصولات آنها علاوه بر اشتغالزايي و برطرف کردن مشکل بيکاري، زمينه را براي جذب سرمايه گذار و عرضه محصولات فراهم آورد.
در حالي که بخشنامه اي در خصوص حمايت از توليدات داخل استان توسط استانداري لرستان به دستگاه هاي اجرايي ابلاغ شده است آنگونه که مسئولان برخي واحدهاي صنعتي مي گويند اين بخشنامه در ادارات استان اجرايي نمي شود.
رضا بختياري نماينده شرکت و سرمايه گذار گروه البرز صنعت خرم آباد در گفت و گو با خبرنگار ايرنا مي گويد: اين شرکت به دنبال اجراي اين بخشنامه بوده و با توان نيروي کار و ظرفيت واحد در صورت حمايت مديران در جهت استفاده محصولات مي تواند گامي در رشد و رونق اقتصاد استان ايفا کند.
وي گفت: اين واحد توليدي که در زمينه محصولات آرايشي و بهداشتي فعاليت مي کند با اشتغالزايي 220نفرمستقيم و 600نفر غيرمستقيم خواستار فعال شدن بخشنامه حمايت از توليدات بومي است که ادارات و ارگان هاي دولتي مجاب شوند محصولات مورد نياز را در داخل استان تهيه کنند.
وي ادامه داد: در برخي موارد واحدهاي توليدي استان با تغيير آدرس کارخانه خود به نام ديگر استان ها اقدام به عرضه محصولات مي کنند چرا که مردم استان با ديدن اسم لرستان بر روي کالا از خريد آن اجتناب مي کنند.
مديرعامل شرکت شهرکهاي صنعتي لرستان با بيان اينکه يکهزارو 500 واحد صنعتي در لرستان در گروه واحدهاي کوچک و متوسط قرار ميگيرند گفت: در کل کشور 89هزار پروانه بهرهبرداري صنعتي وجود دارد که 92 درصد آنها را واحدهاي کوچک و متوسط تشکيل ميدهند.
بختيار رازاني گفت: در لرستان يکهزارو 600 پروانه واحد صنعتي داراي پروانه وجود دارد و حدود يکهزارو 500 واحد از اين تعداد، واحدهاي کوچک و متوسط هستند.
وي بيان کرد: علت حمايت دولت از اين واحدها به دليل ايجاد اشتغال آن ها بوده است چراکه در واحدهاي کوچک به ازاي هر 2ميليارد ريال يک شغل ايجاد ميشود، اما در واحدهاي بزرگ اين رقم 10 برابر مي شود.
وي ادامه داد: در لرستان 21 شهرک صنعتي دولتي وجود دارد و اين در حالي است که شرکت پتروشيمي لرستان، تنها شرکت خصوصي صنعتي در لرستان است.
رازاني مصرف کالاي ايراني سبب ابجاد اشتغال ميشود و واحدهاي صنعتي توسعه مييابند.
وي به حمايت از واحدهاي صنعتي کوچک اشاره کرد و گفت: اين واحدها با ثبتنام در سايت بهين ياب ميتوانند از تسهيلاتي که براي حمايت از آنها در نظر گرفته شده استفاده کنند.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري لرستان نيز با بيان اينکه سياست دولت در استان استفاده از توليدات بومي است ،گفت: در طرح رونق توليد استان در سالجاري يکهزارو 180 طرح ثبت شده است که مورد حمايت دولت قرار مي گيرند.
گودرز اميري با بيان اينکه از اين تعداد 565 طرح به دلايل مختلف از بانک ها و کارگروه ستاد رونق توليد عدم تاييديه دريافت کرده اند، اظهار داشت: به 112 طرح حدود 2هزارو 600ميليارد ريال اعتبار پرداخت شده و اعطاي تسهيلات به 100طرح ديگر نيز در حال پيگيري است.
وي راهکار برون رفت مشکلات اقتصادي واحدهاي توليدي را همت مسئولان و همکاري دستگاه ها در لرستان عنوان کرد.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان لرستان نيز با تاکيد بر اينکه دستگاههاي اجراييو مردم در صورت وجود کالايي در استان نبايد آن را از شرکت هاي بيرون استان تهيه کنند، گفت: 2 هزار و 866 طرح اقتصادي در قالب برنامه اشتغال فراگير در استان لرستان شناسايي شده که براي اين طرح ها چهار هزار و 350 ميليارد ريال اعتبار اختصاص يافته است.
علي آشتاب افزود: سهم استان لرستان از طرح هاي برنامه اشتغال فراگير 463 طرح است که تلاش مي شود شناسايي طرح به يک و نيم برابر سهميه فعلي برسد.
وي اظهار کرد: در صورت تزريق سرمايه براي اين طرح ها مي توان 10 تا 11 هزار فرصت شغلي ايجاد کرد و علاوه بر اين حدود چهار هزار تثبيت شغلي داشت.
3210/6060
انتهاي پيام /*
[ad_2]
لینک منبع