[ad_1]
آموزش و طرز تهیه سالاد الویه برای ۱۰ نفر ، طرز تهیه سالاد الویه با کالباس ، سالاد الویه برای ۲۰ نفر ، سالاد الویه قالبی ، طرز تزیین سالاد الویه ، روش تهیه سالاد الویه با کالباس ، طرز تهیه سالاد الویه رزا منتظمی ، سالاد الویه توپی
در میان غذاهای سرد، سالاد الویه یکی از خوشخوراکترینهاست، اگر قصد دارید سالاد الویه بخورید، بهتر است نوشابه را حذف و سس مایونز را حسابشده و مشخص به این غذا اضافه کنید. با این حال، نکتههای دیگری هم هستند که هنگام آماده کردن این سالاد (یا به دلیل کالری فراوان آن، بهتر است بگوییم غذا) باید به آنها توجه کنید.
مقدار کالری سالاد الویه
مواد اولیه الویه تقریباً ۱۷۷۰ کیلوکالری انرژی دارند و اگر این غذا میان ۴ نفر تقسیم شود، هر یک بیش از ۴۴۰ کیلوکالری انرژی دریافت خواهند کرد که این میزان نسبتاً بالاست، بنابراین اگر قصد دارید این غذا را در وعده شام بخورید، بهتر است نصف آن را میل کنید زیرا اگر این سالاد با نان خورده شود، به ازای هر ۳۰ گرم نان ۸۰ کیلوکالری دیگر به میزان انرژی یاد شده اضافه خواهد شد.
همراه این غذا
این سالاد را میتوانید با گوجهفرنگی تازه و زیتون سرو کنید. نانتان نیز بهتر است از نوع سبوسدار باشد. برگهای تازه کاهو و حتی بروکلیهای خرد شده هم میتوانند همراه این غذا سرو شوند.
مواد لازم برای تهیه سالاد الویه
- سیب زمینی ۳ عدد متوسط
- تخم مرغ ۳ عدد
- سینه مرغ یک عدد
- پیاز یک عدد
- خیار شور ۳۰۰ گرم
- هویج متوسط دو عدد
- نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
- سس مایونز به مقدار لازم
- آب مرغ مقداری
- نمک
مراحل تهیه سالاد الویه
برای سالاد الویه باید تمام موادون پخته باشه. پس ابتدا مرغ رو به همراه پیاز و نمک و آب کم میگذاریم که بپزه، به طوری که وقتی پخت مقدار آب باقی مانده کم باشه، که اون رو هم در سس استفاده میکنیم. اینطوری مرغ مزه بهتری داره. بعد از پختن کاملا ریز، ریشش میکنیم. نخود فرنگی رو با مقداری نمک و آب میپزیم و آبش رو جدا میکنیم. سیب زمینی و تخم مرغ رو هم کاملا میپزیم و به شکل پوره در میاریم. بهتره این کار با رنده یا پوره کن سیب زمینی انجام بگیره که گلوله های سیب زمینی باقی نمونه. هویج رو هم میپزیم و رنده ریز میکنیم. خیار شور ها رو هم نگینی و ریز خرد میکنیم.
حالا موادی رو که آماده کردیم باهم مخلوط میکنیم.
سس سالاد الویه
در پیاله ای سس مایونز رو با آب مرغ مخلوط میکنیم. مقدار خیلی کم میتونید آبلیمو هم اضافه کنید. اگه خواستید میتونید به نسبت نصف مقدار سس، بهش ماست اضافه کنید. آب مرغ هم بیشتر از ۱/۳ سس نباشه چون رقیق میشه. یعنی مثلا اگه یک پیمانه سس استفاده میکنید، نصف پیمانه ماست و ۱/۳ پیمانه آب مرغ استفاده کنید.
چون آب مرغ خودش نمک داشته و همچنین خیار شور هم توی سالادمون هست، پیشنهاد میکنم یا نمک اضافه نکنید یا خیلی با احتیاط این کار رو انجام بدید.
حالا سس رو به مواد اضافه میکنیم و همه رو باهم مخلوط میکنیم.
مراحل تهیه سالاد الویه
سالاد الویه رو به صورت جدا گانه یا با نان سبوس دار یا نان فانتزی سرو کنین که هضمش رو آسان کنه.
نکتههایی که باید در تهیه سالاد الویه به آنها توجه کرد:
در صورت تمایل میتوانید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید. همچنین میتوانید ۱ عدد هویج پخته رنده شده را به الویه اضافه نمایید. بهتر است سس را کم کم به مواد اضافه کنید تا بهتر با مواد ترکیب شود.
۱. برای خوش طعم کردن این سالاد هویج را با کمی شکر یا عسل بخارپز و به صورت نگینی خرد کنید و به سایر محتویات بیفزایید.
۲. برخی افراد به سالاد الویه فلفل دلمهای، ذرت یا کالباس اضافه میکنند اما این کار را توصیه نمیکنم زیرا نه تنها طعم مناسبی ایجاد نمیکند، بلکه غذای به دست آمده دیگر سالاد الویه نخواهد بود.
۳. چاشنی و ادویه مناسب این غذا، فلفل سیاه و کمی آبلیموی تازه است. آبلیمو را فقط باید به اندازهای اضافه کرد که بوی تخممرغ پخته را بپوشاند و سالاد ترش نشود.
۴. بهتر است خیارشورها را قبل از افزودن بشویید و بعد نگینی و بسیار ریز خردشان کنید آنگاه آنها را در سبدی بریزید و بگذارید تا کاملاً آبشان گرفته شود. این کار هم باعث میشود سالاد آب نیندازد و هم بوی نامناسب و ترشیدگی از غذا به مشام نرسد.
۵. همراه این غذا فقط نان آن هم نانهای سنتی مانند نان بربری یا سنگک را به شما توصیه میکنم که البته بهتر است سبوسدار باشند.
۶. از رنده کردن مواد غذایی مانند هویج یا خیار شور جدا خودداری کنید زیرا این کار باعث میشود سالاد الویه آب بیندازد.
۷. برای آنکه ماندگاری این غذا افزایش پیدا کند، فقط به میزان مصرف هر وعده به محتویات سالاد سس مایونز اضافه کنید زیرا در غیر این صورت به سرعت فاسد خواهد شد.
اگر چاقید
پیشنهاد میکنیم از میزان سس مصرفیتان کم و به جای آن سالاد را با ماست مزهدار کنید. این غذا را به دلیل اینکه به اندازه کافی کالری دارد، فقط با کمی برگ تازه کاهو و گوجهفرنگی خرد شده بخورید نه با نان.
اگر فشار خون دارید
از آنجایی که این غذا با سیبزمینی تهیه میشود و سیبزمینی منبع پتاسیم است، برای شما مناسب است. البته با کمی تغییر میتوان آن را مناسبتر کرد به این ترتیب که حداقل خیار شور را افزود و به جای آن کمی پیازچه خردشده اضافه کرد و سس مایونز را حذف و به سالاد ماست زد.
اگر یبوست دارید
بهتر است همراه این غذا فیبر بیشتری دریافت کنید به همین دلیل سالاد را با برگهای تازه کاهو، فلفل دلمهای و حتی سبزی خوردن بخورید و در صورت تمایل به خوردن نان، بهتر است نانتان از نوع سبوسدار باشد. به جای سس مایونز در این غذا کمی روغن زیتون بریزید.
تزیین سالاد الویه
برای این مدل تزیین، ابتدا الویه رو توی ظرفی که میخواستم ریختم و روش رو کاملا صاف کردم. مقداری سس رو هم روش ریختم و با پشت قاشق کاملا پخشش کردم که روی سالاد الویه رنگ یکدست و منظم تری داشته باشه.
نمونه هایی زیبا از جدیدترین تزیینات سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
تزیین سالاد الویه
[ad_2]
لینک منبع