[ad_1]
خبرگزاري آريا - نشست شوراي عالي اشتغال به رياست معاون اول رييس جمهور با بررسي تدوين سه برنامه صيانت از اشتغال موجود کشور برگزار شد.
يه گزارش پايگاه خبري نقدينه، اسحاق جهانگيري در نشست شوراي عالي اشتغال ايجاد فرصت هاي شغلي را از اصلي ترين اولويت هاي کاري کشور برشمرد و با بيان اينکه تثبيت شغل يکي از برنامه هاي جدي دولت است، بر ضرورت اشتغال زايي در کنار صيانت از مشاغل موجود تاکيد کرد.
معاون اول رييس جمهور با تاکيد بر ضرورت سرعت و دقت در پرداخت تسهيلات طرح اشتغال زايي روستايي، اظهارداشت: روند اجراي اين طرح بايد با سرعت بيشتري انجام شود و همه مکلف هستيم تا گره ها را از زندگي مردم باز کنيم؛ البته بايد دقت داشته باشيم که دقت کار نبايد فداي سرعت شود و اين تسهيلات در اختيار عده اي رانت جو قرار گيرد.
وي با بيان اينکه سرعت فعلي در پرداخت اين تسهيلات قابل قبول نيست، از وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي خواست تا هفته آينده جلسه اي در اين خصوص برگزار و موانع موجود را برطرف کنند.
وزير صنعت، معدن و تجارت هم در اين جلسه گزارشي از تعداد واحدهاي توليدي فعال در کشور ارائه کرد و گفت: برخي از اين واحدها با شرايط نامطلوب مواجه بودند که تعداد آنها مشخص شد و تلاش شد تا مشکلات بسياري از اين واحدها برطرف شود و برخي نيز با مشکل منابع مالي و تأمين سرمايه در گردش روبرو هستند.
شريعتمداري همچنين با اشاره به اينکه برخي از واحدهاي توليدي با ظرفيت 50درصد مشغول فعاليت هستند، افزود: در 12ماه سال گذشته 5831پروانه بهره برداري جديد صادر شده که منجر به ايجاد 102هزار و 994فرصت شغلي شده است.
وي افزود: رشد 7درصدي مصرف برق صنعتي نشان دهنده اين است که رونق به بخش صنعت کشور بازگشته است. معاون وزير جهاد کشاورزي هم در اين نشست گزارشي از عملکرد بخش کشاورزي در حوزه اشتغال ارائه کرد و به تشريح پيشنهاداتي براي تسريع در اجرايي شدن برنامه اي اشتغال اين وزارتخانه پرداخت.
در اين جلسه که وزراي تعاون، کار و رفاه اجتماعي، راه و شهرسازي، علوم، تحقيقات و فناوري، دادگستري، فرهنگ و ارشاد اسلامي، ارتباطات و فناوري اطلاعات، رييس سازمان اداري و استخدامي کشور، معاون رييس جمهور در امور زنان و خانواده، رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، رييس کميته امداد امام خميني(ره) و رييس سازمان تامين اجتماعي نيز حضور داشتند، دبير شوراي عالي اشتغال ضمن تشريح تحولات بازار کار در سال 96گزارشي از وضعيت اشتغال کشور و وضعيت برنامه و بودجه اشتغال براي سال 97ارائه کرد.
وي همچنين با بيان اينکه آمارها نشان مي دهد که در بخش بيکاران حدود 41درصد افراد تحصيل کرده هستند، گفت: آمارها همچنين بيانگر اين هستند که تعداد زيادي از شاغلين فاقد تحصيلات دانشگاهي هستند از اين رو برنامه هاي اشتغال زايي بيشتر متمرکز بر فارغ التحصيلان بيکار است.
دبير شوراي عالي اشتغال همچنين از تدوين سه برنامه براي صيانت از اشتغال موجود در کشور خبر داد و گفت: براي تثبيت شغل و جلوگيري از ريزش نيروهاي شاغل سه برنامه پيشنهاد شده که پس از تاييد در دستور کار قرار خواهد گرفت.
-->
[ad_2]
لینک منبع