دنبال کننده ها

۱۳۹۶ خرداد ۱۲, جمعه

وبسایت مکس بد افزار Judy ؛ تبلیغات کلیکی در اندروید

[ad_1]










در روزهای گذشته ، خبرهای زیادی در خصوص بدافزارها گوش می دهیم ، شاید در برخی از این خبرها ، به جهت ترسی که به شما وارد شده است ، تغییراتی را در سیستم خود داده باشید. این بار بد افزاری تولید شده است که به شما هیچ کاری ندارد و هیج پولی هم از شما نمی خواهد ، اما کار کردن شما را بر روی گوشی از بین خواهد برد و به نوعی گوشی را در اختیار خود خواهد گرفت ، نام این بد افزار Judy می باشد که تنها برای سیستم عامل اندروید بوده و به داخل آن نفوذ می یابد.


بد افزار Judy به نوعی کلیک هایی را بر روی تبلیغاتی انجام میدهد که کلیکی بوده و برای هر یک از کلیک ها ، پولی برای وی در نظر گرفته می شود. همچون شرکت های تبلیغات کلیکی که در ازای نشان دادن بنرهای مخصو و همچنین کلیک های واقعی از سوی کاربران ، پولی را در اختیار نمایش دهندگان قرار می دهند. به نوعی بد افزار Judyهمانند کاربر واقعی عمل می کند و با رخنه کردن در بیش از سی هزار گوشی توانسته است از این راه درآمدهای زیادی را به جیب بزند. زیرا هر گوشی برای رفتن به اینترنت و کلیک بر روی تبلیغات ، آی پی خاص خود را دارد و به چنین شکلی ، آی پی ها با یکدیگر تفاوت دارند و هیچ گاه مسئولان متوجه چنین اتفاقاتی نخواهد شد.


بد افزار Judy


اما شاید برای شما جالب باشد که در خصوص نحوه کارایی و تغییراتی که این بد افزار Judy در داخل گوشی شما می دهد ، اطلاعاتی را داشته باشید. شاید در فروشگاه google playe بارها وارد شده اید و برنامه های متفاوتی را دانلود نموده اید. بیشتر این برنامه ها که رد داخل گوشی شما قرار دارند به درد کار خاصی نمی خورند و تنها جا را اشغال کرده اند ، شما هم هر از گاهی از آن استفاده می کنید.


از این قبیل برنامه ها در فروشگاه هایی که مخصوص همین کار می باشند ، بسیار زیاد دیده می شود. در نتیجه قسمتی از آنها هم در گوشی شما قرار دارد. بد افزار Judy از طریق همین راه به گوشی شما راه پیدا می کند و تغییرات سریعی را اعمال می کند ، تا شما وقت نگاه کردن به آن را هم نداشته باشید ، ممکن است به یک باره متوجه صفحه گوشی خود شوید ، ممکن است که اصلا چنین تغییراتی را مشاهده نکنید و بد افزار Judy به جای جای گوشی شما نفوذ کند.


در گوشی های اندوریدی سرور C&Cوجود دارد. اولین جایی که این بدافزار به آن وارد می شود ، همین قسمت می باشد. سپس یک ارتباط تنگاتنگی بین سرور و بد افزار ایجاد می شود. سرور کدهایی را می فرستد که همه ی آنها مخرب می باشند و گوشی شما را آلوده می کنند و در نهایت بدافزار هم آنها را دریافت می کند تا با استفاده از آنها به کار اصلی خود بپردازد. سپس از طریق این موارد به سایت های مورد نظر وارد می شود در این حال بد افزار هم کار خود را آغاز می کند تا بتواند بنرهای خاصی که مد نظر آن قرار دارد را شناسایی کند.


به چنین ترتیبی در یک چشم به هم زدن تمام سیستم گوشی شما آلوده خواهد شد. راهی برای از بین بردن آنها وجود ندارد ، تنها را راه پیشگیری عدم استفاده از برنامه های غیر قابل استفاده و کاربردی می باشد. گوگل پلی هم در این راستا برخی از برنامه های خود را حذف نموده است.















پست بعدیافزاش فروش گوشی هوشمند در سه‌ ماهه اول سال ۲۰۱۷










[ad_2]

لینک منبع