دنبال کننده ها

۱۳۹۶ بهمن ۱۱, چهارشنبه

حذف 700 هزار اپلیکیشن مخرب از گوگل‌پلی در سال ۲۰۱۷

[ad_1]






ظاهرا گوگل تصمیم گرفته است به بخش امنیتی فروشگاه نرم افزاری خود، توجه بیش‌تری داشته باشد. گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهند سیاست‌های این کمپانی در جهت حفظ امنیت کاربران تاکنون موفقیت چشم‌گیری داشته است. گوگل روزانه چندین هزار اپلیکیشن را از فروشگاه نرم افزاری خود حذف و یا اجازه انتشار را به آن‌ها نمی‌دهد. با این حال اندروید، میلیاردها کاربر دارد از این رو گوگل باید به صورت جد‌ی‌تر به مقابله با این خطرات بپردازد.


طبق گفته Andrew Ahn، مدیر بخش محصولات گوگل پلی، این کمپانی در سال ۲۰۱۷ بیش از ۷۰۰ هزار بدافزار را شناسایی و حذف کرده است. این مقدار، رشدی ۷۰ درصدی را به نسبت سال ۲۰۱۶ نشان می‌دهد. بنابر گفته اندرو:


ما نه تنها اپلیکیشن‌های بد را حذف کرده‌ایم، بلکه قبل از این‌که بخواهند اقدامی انجام دهند از آن‌ها جلوگیری کرده‌ایم. در حقیقت ۹۹ درصد از اپلیکیشن‌هایی که بررسی و مورد تایید قرار نگرفت، پیش از آن بود که کسی بتواند آن را نصب کند.


بدافزارهایی که حذف شده‌اند، در سه دسته طبقه‌بندی می‌شود؛ گروه اول اپلیکیشن‌هایی هستند که قوانین کپی‌رایت را رعایت نکرده‌ و یا محتوای اپلیکیشن‌های معروف را جعل کرده‌اند. گروه دوم اپلیکیشن‌هایی با محتوای نامناسب نظیر فیلم‌های غیر اخلاقی، کارهای خشونت برانگیز و یا کارهای غیر قانونی هستند و آخرین گروه نیز اپلیکیشن‌هایی هستند که برای فرد و یا دستگاه او مخرب محسوب می‌شوند.



اگرچه بخش گوگل‌پلی پروتکت توانسته است کمک شایانی به حذف این‌ نوع اپلیکیشن‌ها کرده باشد، اما آهِن می‌گوید که گوگل بازهم باید به توسعه این بخش بپردازد. او می‌گوید که گوگل از فریب خوردن سیستم امنیتی و گذشتن چند اپلیکیشن از لایه‌های دفاعی مطلع است، بنابراین این راه با جدیت بیش‌تری دنبال خواهد شد تا بتوان از هرگونه سواستفاده جلوگیری کرد.


از آن‌جا که گوگل‌پلی در حال حاضر بیش از ۳.۵ میلیون اپلیکیشن را میزبانی می‌کند، گوگل می‌بایست مسیر بسیار سختی را بگذراند. البته نباید این نکته را از یاد برد که سواستفاده کنندگان همیشه راه‌های جدیدی را برای نفوذ کشف خواهند کرد.













امید بکتاش


یه عاشق آی‌تی و موضوعات مرتبط با اون که ترجیح میده به‌جای اینکه عشقش تو دلش خاک بخوره، اون رو با دیگران به اشتراک بذاره!












[ad_2]

لینک منبع