[ad_1]
w.anetworkParams[ ad.id ] = ad;
d.write( '
سامسونگ به تازگی خبر از ثبت رکورد سود سالانه 50 میلیارد دلاری در سال گذشته میلادی داده و اعلام کرده که درآمد سه ماهه چهارم این شرکت نیز توانسته به رکورد 14.1 میلیارد دلار برسد. نکته جالب در مورد این آمار این است که موفقیتهای مذکور بیش از اینکه به فروش خوب سری گوشیهای گلکسی مرتبط باشد، مدیون فروش بسیار قابل توجه قطعات سخت افزاری برتر این شرکت کرهای بوده است.
سخت افزارهای ممتازی که سامسونگ همواره به تولید آنها شهرت داشته شامل مواردی مانند ماژول های حافظه، نمایشگرها و پردازنده ها هستند، که البته در این بین، بازار تراشه های پردازشی این شرکت در سال 2017 از رونق بسیار بیشتری برخوردار بوده است. این طور که در گزارش سالانه سامسونگ اشاره شده، بخش تولید سخت افزار این کمپانی کرهای در سال گذشته درآمدی بالغ بر 69 میلیارد دلار داشته و توانسته حکمران چند سال گذشته این صنعت، یعنی اینتل، را که حتی با لقب Chipzilla نیز شناخته می شود، شکست دهد. درآمد اینتل در سال 2017 برابر 63 میلیارد دلار برآورد شده است.
این یک تغییر بزرگ در بازار کسب و کار سیلیکون به شمار میرود. درست است که کمپانی نام آشنای اینتل بیشتر تمرکز خود را بر روی ساخت و توسعه پردازنده های باسابقه و البته گران قیمت x86 معطوف کرده است، اما سامسونگ موفق شده تا توسعه فعالیت های خود به تمامی عرصه های سخت افزاری، از حافظه های کامپیوتری گرفته تا پردازنده های موبایلی اگزینوس، پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته و با ارتقاء ظرفیتهای تولید خود به یکی از ارکان اصلی بازار سخت افزار بدل شود.
برای اینکه به تفاوت رویکردها و سیاستهای دو شرکت اینتل و سامسونگ پی ببرید، بد نیست اشاره کنیم که به عنوان مثال، اینتل که خود اساساً کسب و کار تولید حافظه های کامپیوتری را به راه انداخته بود، با رونق گرفتن تولید این قطعه در بین شرکت های الکترونیکی ژاپنی، عطای آن را به لقایش بخشید و از این حوزه کنار کشید و این در حالی است که سامسونگ با کسب مجوز ساخت از شرکتهای ژاپنی، به تولید خود ادامه داد و در حال حاضر پردرآمدترین تولید کننده تراشه های رایانهای در جهان محسوب می شود.
[ad_2]
لینک منبع