[ad_1]
طبق آخرین آمارها و اطلاعات بدست امده از سایت های آمارگیری نرم افزارها، از لحاظ تعداد کاربران، اپلیکیشن واتس اپ توانسته بیشترین تعداد کاربران را بدست آورده و عنوان محبوب ترین اپلیکیشن پیام رسان دنیا را از آن خود نماید. این پیام رسان محبوب در کل دنیا توانسته بیش از یک میلیارد کاربر جذب کند و از هر هفت نفر تقریبا یک نفر این اپلیکیشن را روی تلفن همراه خود نصب نموده است. در ادامه به بررسی بهترین و محبوب ترین پیام رسان دنیا پرداخته و تعدادی از این اپلیکیشن ها را معرفی خواهیم نمود.
محبوب ترین پیام رسان دنیا
محبوب ترین پیام رسان های دنیا بر اساس تعداد کاربران ماهیانه این برنامه ها انتخاب می گردد. باید توجه داشته باشید که این عنوان ربطی به چگونگی کیفیت و یا امنیت برنامه پیام رسانی نداشته و تنها تعداد زیاد کاربران دلیلی بر برتر بودن آن ها محسوب نمی گردد.
واتس اپ
همانطور که اشاره شد، برنامه واتس اپ در ماه اخیر طبق آمار سایت Statista.com توانسته با حدود یک میلیارد کاربر در ماه جایگاه محبوب ترین اپلیکشین پیام رسانی دنیا را از آن خود کند. این برنامه مسنجر علاوه بر قابلیت های ساده و پیشرفته پیام رسانی قادر است تماس صوتی و ویدئویی برقرار کند. واتس اپ از سرعت بسیار بالای پیام رسانی برخوردار بوده و می تواند حتی در مناطقی که از سرعت اینترنت کندی نیز برخوردارند به راحتی کار نماید. همین دلایل باعث شده که این برنامه پیام رسانی به عنوان محبوب ترین پیام رسان دنیا شناخته گردد.
فیسبوک مسنجر
تعداد بسیار زیاد کاربران فیسبوک باعث شده است که به همین طریق تعداد کاربران اپلیکیشن پیام رسانی آن نیز، یعنی فیسبوک مسنجر، بسیار زیاد باشد. این اپلیکیشن کاربردی و پیام رسان در ماه گذشته بیش از یک میلیارد کاربر فعال داشته است و توانسته عنوان دوم محبوب ترین پیام رسان های دنیا را از آن خود نماید. اما فیسبوک مسنجر به دلیل مسائل فیلترینگ، در کشور ما به راحتی قابل استفاده نبوده و برای بهره گیری از آن باید متوسل به فیلترشکن ها و پروکسی ها گردید که برای بسیاری از کاربران چندان خوشایند نیست و به نظر می رسد در آینده نیز باید شاهد فیلترینگ تلگرام و دیگر برنامه های پیام رسانی نیز باشیم.
مسنجر QQ mobile
این پیام رسان در ایران طرفداران زیادی نداشته و آنچنان شناخته شده نیست اما باید بدانید که این برنامه پیام رسانی در جهان بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه داشته و توانسته عنوان سوم محبوب ترین پیام رسان دنیا را در اختیار خود بگیرد. قابلیت های این برنامه همانند اکثر برنامه های پیام رسانی بوده و چیز اضافه تری از آن ها ندارد. اما مهمترین مزیت این برنامه نسبت به دیگر برنامه های پیام رسانی که باعث شده این برنامه پرطرفدار شود، قابلیت ترجمه زبان درون برنامه ای می باشد. با استفاده از دیکشنری داخلی این برنامه شما می توانید با بیش از ۸۰ زبان مختلف در دنیا ارتباط برقرار کرده و به راحتی با آن ها چت کنید.
برنامه وی چت
یکی دیگر از برنامه های پیام رسانی که طرفداران بسیاری در سطح دنیا دارد برنامه پیام رسانی وی چت می باشد. این برنامه دارای بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر ماهانه می باشد. البته این موضوع را نیز نباید فراموش کنید که این برنامه یک برنامه بومی چین محسوب شده و از آن جا که در چین دارای محبوبیت ویژه ای است همین عامل سبب شده که جمعیت بسیار زیاد چین به این اپلیکیشن روی بیاورند و باعث افزایش تعداد کاربران آن باشند.
برنامه اسکایپ
اسکایپ یکی دیگر از برنامه های پیام رسانی و مسنجر در سطح دنیاست که توانسته به طور ماهیانه بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر فعال به خود جذب کند. اسکایپ یکی از قدیمی ترین برنامه های پیام رسان بوده که شهرت اصلی خود را مدیون برقراری تماس تصویری با کیفیت و ارزان و سریع می باشد. این برنامه با قابلیت تماس تصویری خود از طریق اینترنت به شهرت رسید و توانست کاربران بسیار زیادی را به خود جذب کند.
جایگاه تلگرام در لیست محبوب ترین پیام رسان های دنیا کجاست؟
اما تلگرام که محبوب ترین پیام رسان در کشور ما می باشد و بیش از ۴۵ میلیون کاربر فعال در داخل کشور دارد در این لیست از چه جایگاهی برخوردار است؟ باید گفت با وجود این که تلگرام در ایران طرفداران بسیاری دارد اما در دنیا چندان نتوانسته کاربران زیادی به خود جذب کند با حدود ۱۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه توانسته به جایگاه دهم لیست محبوب ترین پیام رسان دنیا دست پیدا کند. اما باید بدانید که با توجه به تعداد بسیار زیاد اپلیکیشن های پیام رسانی، جایگاه دهم دنیا بسیار عالی بوده و این پیام رسان قدرتمند هنوز بسیار جای رشد دارد.
LINE
پیام رسان لاین زمانی بین کاربران ایرانی محبوبیت زیادی داشت، اما پس از فیلترینگ وایبر و مهاجرت کاربران به سمت تلگرام کم کم به دست فراموشی سپرده شد. اما در شرایط فعلی این پیام رسان ژاپنی با امکانات خوبش می تواند جایگزین ایده آلی برای تلگرام محسوب شود.
پیام رسان لاین به غیر از ارسال پیام متنی، امکان مکالمه صوتی و ویدیویی کاملا رایگان را به شما می دهد. به غیر از این با نصب این اپلیکیشن یک تایم لاین در اختیار دارید که می توانید به سبک فیسبوک و اینستاگرام، در آن پست ارسال کرده و با دیگر دوستان تان به چت و گفتگو بپردازید.
همچنین لاین از رمزنگاری end-to-end پشتیبانی می کند و امنیت بالایی در پیام رسانی دارد. چت گروهی، امکان نظرسنجی، ارسال استیکر و پاک کردن پیام های ارسالی از سرور جزو مهم ترین قابلیت های این پیام رسان هستند.
دانلود LINE
Signal
سیگنال امکانات چندان قدرتمندی ندارد، اما از منظر امنیت یکی از قدرتمندترین پیام رسان هاست که تا کنون گزارشی مبنی بر هک شدن یا سوء استفاده اطلاعاتی از آن منتشر نشده. هر چیزی که در محیط سیگنال می نویسید توسط الگوریتم های قدرتمند رمزنگاری محافظت می شود؛ چه در چت های دو نفره و چه چت های گروهی.
یکی از قابلیت های خوب دیگر سیگنال هم امکان برقراری تماس های صوتی است که تمامی آن ها هم رمزنگاری می شوند. اما از منظر امکانات دیگر، سیگنال یک پیام رسان کاملا ابتدایی محسوب می شود که صرفا امکاناتی مثل ارسال فایل و صدا و لوکیشن و تصاویر گیف را به شما می دهد.
دانلود سیگنال
Hike
پیام رسان هندی Hike خیلی در میان ایرانی ها شناخته شده نیست اما می تواند جایگزین نسبتا خوبی برای تلگرام محسوب شود. با هایک می توانید گروه های ۱۰۰۰ نفره بسازید و در آن به چت و گفتگو و ارسال فایل مشغول شوید، هر چند که امکان برقراری تماس صوتی را ندارید.
درست مثل اینستاگرام، هایک هم یک تایم لاین اختصاصی در اختیارتان قرار می دهد تا بتوانید در آن پست های متنی و تصویری ارسال کنید. ضمنا امکان اشتراک گذاری استوری را هم دارید. این پیام رسان هندی از نظر امنیتی هم شرایط خوبی دارد و کلیه پیام ها در آن با یک الگوریتم رمزنگاری ۱۲۸-بیتی محافظت می شود.
دانلود Hike
Allo
پیام رسان اختصاصی گوگل امکان ساخت گروه های ۲۵۶ نفره را به شما می دهد و کلیه پیام ها در آن نیز با الگوریتم های رمزنگاری محافظت می شوند. متأسفانه الو مثل تلگرام امکان ساخت کانال را به شما نمی دهد، اما در عوض می توانید به دوستان تان بدون تایپ کردن حتی یک کلمه پاسخ های هوشمند (Smart Reply) بدهید و از مزایای دستیار هوشمند گوگل (گوگل اسیستنت) برخوردار باشید.
الو شاید از منظر امکانات خیلی غنی نباشد، اما به خاطر امنیت بالا می تواند یکی از گزینه های جایگزین برای تلگرام محسوب شود.
دانلود Allo
iMessage
در شرایطی که دسترسی به تلگرام خیلی آسان نیست، کاربران دیوایس های اپل می توانند از آی مسیج برای ارسال سریع پیام ها استفاده کنند. خوشبختانه اپراتورهای همراه کشور مدتی پیش امکان فعال سازی آی مسیج را برای کاربران ایرانی ممکن کردند تا بدون دردسر بتوانید از آن برای پیام رسانی استفاده کنید.
با آی مسیج می توانید به راحتی پیام های متنی، اسناد، عکس و ویدیو و استیکر را به دوستان خود ارسال کنید و حتی چت های گروهی بسازید. امکان نصب بازی و اپلیکیشن های شخص ثالث هم قابلیت های دیگری هستند که آی مسیج را به جایگزین خوبی برای پیام رسانی کاربران آیفون و آیپد و مک تبدیل می کنند.
پیام رسان سروش
بحث حفظ حریم خصوصی در پیام رسان های داخلی همیشه موضوع ابهام برانگیزی برای کاربران ایرانی بوده و هست. با این وجود، نمی توان کتمان کرد که پیام رسان های ایرانی طی چند سال اخیر پا به پای رقبای خارجی رشد کرده اند و به خاطر تأثیرپذیری از تلگرام شباهت های زیادی به آن دارند.
پیام رسان سروش علاوه بر امکان چت فردی و گروهی، امکانات دیگری همچون تماس صوتی، ایجاد کانال، پرداخت قبض، خرید شارژ آسان و پرداخت پول را به کاربران خود میدهد. سروش در پلتفرم های اندروید، iOS، ویندوز، لینوکس و مک او اس حضور دارد و می توانید به رایگان از امکاناتش استفاده کنید.
دانلود پیام رسان سروش
پیام رسان آی گپ
اگر بابت امنیت پیام رسان های ایرانی نگران هستید، شاید آی گپ بتواند نظرتان را کمی تغییر دهد. پیام رسان آی گپ یکی از معدود پیام رسان های ایرانی است که به طور کامل رمزنگاری شده و امنیت پر رنگ ترین خصوصیت آن محسوب می شود.
از آی گپ می توانید در پلتفرم های iOS، اندروید، ویندوز، لینوکس و همچنین در مرورگر استفاده کنید. این پیام رسان ایرانی از نظر ظاهری شباهت زیادی به تلگرام دارد و امکاناتی مثل ساخت گروه های ۵۰۰۰ نفره، کانال، ویرایش پیام ها، ارسال پیام صوتی و ارسال استیکر از جمله امکانات خوب آن محسوب می شوند.
دانلود آی گپ
پیام رسان بله
بله هم یکی دیگر از پیام رسان های ایرانی است که شباهت زیادی به تلگرام دارد. قابلیت هایی مثل ارسال پیام (همراه با گزینه ویرایش)، ارسال عکس و ویدئو و صدا، تشکیل گروه و کانال، پشتیبانی از اموجی و استیکر و همچنین دسترسی از سه پلتفرم وب، iOS و اندروید خصوصیاتی در بله هستند که نیازهایتان از یک پیام رسان را به خوبی برطرف می کنند.
بله امکان پرداخت قبوض بانکی، کارت به کارت و خرید شارژ را هم به شما می دهد که همگی تحت نظارت بانک مرکزی و با حمایت بانک ملی ایران انجام میشوند. در حال حاضر امکان انتقال کارت به کارت از مبدا ده بانک (از جمله: ملی، کشاورزی، پاسارگاد، شهر و …) در بله فراهم شده و گویا اضافه کردن بانکهای دیگر در دستور کار قرار دارد.
دانلود پیام رسان بله
پیام رسان بیسفون پلاس
بیسفون پلاس در ابتدای عرضه شروع چندان موفقی نداشت، اما با بهروزرسانی های مستمر حالا توانسته که بیشتر از گذشته به استانداردهای پیام رسان های مدرن نزدیک شود. این پیام رسان ایرانی امکان ساخت گروه و کانال را به شما می دهد، همچنین به لطف تماس صوتی می توانید با تمام دوستان تان به صورت رایگان صحبت کنید.
بیسفون پلاس برای پلتفرم های iOS و اندروید منتشر شده و پیام ها را به خوبی میان این دو پلتفرم همگام سازی می کند.
دانلود بیسفون پلاس
پیام رسان گپ
گپ هم یکی دیگر از پیام رسان های ایرانیست که تلگرام را الگوی مستقیم خود قرار داده و بسیاری از امکانات آن را در خود گنجانده است.
به عنوان یک پیام رسان کراس پلتفرم و مبتنی بر فضای ابری به گپ می توانید از طریق مرورگر و سیستم های عامل اندروید و iOS دسترسی داشته باشید. در گپ می توانید گروه و کانال بسازید، پیام هایتان را ویرایش کنید، استیکر بفرستید و پوسته دلخواهتان را روی پس زمینه بنشانید.
دانلود پیام رسان گپ
[ad_2]
لینک منبع