[ad_1]
خبرگزاري آريا -
طرز تهيه آش امام قزوين
مواد لازم براي آش امام :
گوشت گردن و يا سردست گوسفندي | 1 کيلوگرم |
آب قلم 2 پيمانه | يا اگر نداشتيد روغن نصف پيمانه |
لوبيا قرمز | 1 پيمانه |
لوبيا چشم بلبلي | 1 پيمانه |
عدس | 1 پيمانه |
ماش | 1 پيمانه |
برنج | 2 پيمانه |
پياز سرخ شده | 2 پيمانه |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوري |
دارچين | 1 قاشق مرباخوري |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
نکته براي تهيه آش امام قزوين :
پيمانه همان پيمانه پلوپز هست.
اين آش بايد تند باشد. ولي بسته به ذائقه تان مي توانيد فلفل اضافه کنيد.
حبوبات را بايد از شب قبل و در جاي خنک خيس کنيم و چند بار آب آن را عوض کنيم. تا هم مواد مضر آن از بين برود و هم مواد مغذي آن بيشتر مي شود.
طرز تهيه آش امام قزوين :
ابتدا گوشت را با مقداري آب روي حرارت مي گذاريم تا حسابي بپزد و نرم شود بعد گوشت را له مي کنيم و يا ريش ريش مي کنيم و کنار مي گذاريم.
بعد در قابلمه اي جداگانه 3 ليتر آب مي ريزيم و به ترتيب لوبيا قرمز و لوبياي چشم بلبلي و ماش را اضافه مي کنيم.
عدس و برنج را هم اضافه مي کنيم. بعد زردچوبه را با مقداري روغن تفت مي دهيم و اضافه مي کنيم. وقتي زردچوبه را با روغن تفت بدهيم و داخل آش بريزيم خيلي بهتر است چون آش خوش رنگ تر مي شود. 1 پيمانه از پياز سرخ شده را هم اضافه مي کنيم. و مي گذاريم يک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.
بعد گوشت ريش ريش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه مي کنيم. نمک + فلفل + يک سوم دارچين را در قابلمه مي ريزيم و بقيه را براي تزئين روي آش نگه مي داريم. دارچين را فقط براي بوي گوشت مي ريزيم و نيازي نيست زياد بريزيم چون اگر زياد بريزيم رنگ آش را تيره مي کند و اجازه مي دهيم تا خوب بپزد. اين آش را موقع پخت بايد هر از چند گاهي هم بزنيم تا هم ته نگيرد هم کشدار شود.
يک ربع آخر 1 پيمانه از بقيه پيازي که داشتيم را به آش اضافه مي کنيم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان مي کشيم و با پياز داغ و دارچين تزئين مي کنيم.
منبع : bia2matbakh.loxblog.com
[ad_2]
لینک منبع